Klinik Psikolog E. Berfin Ertüren
2020 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji (Tezli) programını "Anne Baba Tutumunun İkili İlişkilerde Mükemmeliyetçilik ve İlişki Doyumu ile İlişkisi" başlıklı tezi ile başarıyla tamamlamıştır. Lisans ve yüksek lisans eğitimi sırasında Fransız Lape Hastanesi, NP İstanbul Beyin Hastanesi ve NP Feneryolu Tıp Merkezi'nde staj yaparak klinik deneyim kazanmıştır.
Eğitim süreci devam ederken, Üsküdar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde süpervizyon eşliğinde öğrencilere psikolojik destek sunmuştur. Yüksek lisans eğitiminin ardından özel bir psikolojik danışmanlık merkezinde klinik psikolog olarak yetişkin ve çiftlere danışmanlık hizmeti vermiştir.
Uzman Klinik Psikolog Asena Atalay'dan EMDR 1. Düzey Eğitimi, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu'ndan Bilişsel Davranışçı Terapiler, Nilüfer Devecigil'den Deneyimsel Oyun Terapisi Eğitimi, Dr. Murat Dokur'dan ise EFTA-TIC onaylı Aile ve Çift Terapisi eğitimi almıştır. Şu anda bilişsel davranışçı terapi altyapılı olarak, mindfulness, pragmatik deneyimsel ve şema terapi ekollerinden yararlanarak bütüncül yaklaşımla çalışmaktadır. Bireysel süpervizyon ve eğitimlerine devam etmektedir.


Uzm. Dyt. Z. Büşra Ertüren Uludağ
Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olmuş, yüksek lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Sezgisel yeme, yeme farkındalığı ve yeme davranışı üzerine uzmanlaşarak, Türkiye'de diyet-dışı yaklaşımın öncülerinden biri olmuştur.
Sezgisel Yeme eğitimini, yaklaşımın yaratıcıları tarafından geliştirilen "The Original Intuitive Eating Pros, Intuitive Eating Pro Skills Training" sertifika programı ile tamamlamış; ayrıca London Centre for Intuitive Eating, Commission on Dietetic Registration, Acıbadem Üniversitesi ve Ayşe Baysal Beslenme Eğitimi ve Araştırma Vakfıgibi önemli kurumlardan eğitimler almıştır.
2020 yılından bu yana, bireylerin yemekle barışmasına ve bedenleriyle huzur içinde yaşamalarına destek olmaktadır. Diyet kültürünün dayattığı kısıtlamalar yerine, kişinin içsel sinyallerini tanımasına rehberlik eden sezgisel yeme ve yeme farkındalığı temelli bir yaklaşım benimsemektedir.
Danışmanlık süreçlerinde, bireylerin yemekle olan ilişkisini güçlendirmeye, yeme bozukluklarıyla mücadelede destek olmaya ve sürdürülebilir bir iyilik hali yaratmaya odaklanmaktadır.